top of page

Denna sida handlar bara om

Onean-vit-+-blå.png

STÖRST & STABILAST PÅ BATTERIDRIVEN SURF

PRENUMERERA PÅ VÅRA FANTASTISKA NYHETSBREV

Tack för din adress. Vi behandlar den med respekt

Onean är en av de största aktörerna på marknaden inom motordriven surfing. Onean har byggt brädorna med mer volym och är därmed flytande i stilla läge till skillnad från många andra. De blir på så vis tryggare vilket ger lätta, yngre och oerfarna åkare en perfekt start. Men CarverX är ändå så kraftfull att åkare upp emot 120 kg kommer upp i planing och kan njuta av härliga svängar. Perfekt att ha på landet eller i båten så att dina vänner också kan lära sig denna nya sport.

Carver Twin Electric

Perfekt för hela familjen

Onean Carver Twin är en bräda som hela familjen har kul på. Brädan har en skrovform som gör att den planar i lägre hastigheter. Den yngre och lätta åkaren får lagom prestanda för att lära sig surfa likväl som att en tyngre åkare har roligt på brädan som ger en skön ”longboard-känsla”.

 

Carver Twin har dubbla motorer och ett batteri. Laddtiden är ca 2,5 timmar. Brädan är modulärt uppbyggt så om någon rörlig del behöver bytas eller servas så går det lätt. Om du vill starta "surf-familj" eller uthyrning – Carver Twin är då rätt val.

Levereras komplett med batterier, handkontroll, laddare, fenor, footstraps, verktyg och boardbag.

 

Hastighet    Räckvidd    Max tid    Garanti    Vikt

35 km/h       10 km      30 min      2 år     31 kg

 

Pris: 89 900 kr

carver-twin-2.png

Då alla brädor från Onean är batteridrivna är de både tysta och miljövänliga. Laddtiden för batterierna är ca 2,5 timmar. Eftersom Oneans brädor är mest förlåtande och lättast att komma igång med är de även mest lämpade för uthyrningsverksamhet.

CarverX Electric

Mer fart. Mer batteritid.

Onean CarverX är en större bräda som passar avancerade åkare upp till 120 kg. Brädan har dubbla motorer och dubbla batterier samt en skrovform som gör att den planar i lägre hastigheter. Onean CarverX har liksom lillasyskonet Carver Twin en härlig ”longboard-känsla”. Laddtiden är ca 2,5 timmar för varje batteri.

 

Levereras komplett med batterier, handkontroll, laddare, fenor, footstraps, verktyg och boardbag.

 

Hastighet    Räckvidd    Max tid    Garanti    Vikt

45 km/h      20 km       45 min     2 år     38 kg

Pris: 134 900 kr

Carver-X-web-1.png

Se filmen om Onean CarverX

COMMUNITY

Community-3.jpg

Joina våra svenska sidor på Facebook och Instagram. Där kan du se var och när vi åker och du kan hänga med och prova. Hojta till bara! Se även grymt coola filmer från Oneans internationella sidor!

Community-2.jpg
  • Vit Instagram Ikon
  • Vit Facebook Ikon
  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Vimeo Ikon

DELAR OCH SERVICE

FENOR OCH BATTERIER

Vi har delar och tillbehör till alla Onean Carver, bl a fenor och extrabatterier om du vill vara säker på att vara dunderladdad innan åket. Enkelt att montera på och av. Passar alla modeller.

SERVICE

Onean har en omfattande serviceorganisation med stora lager av komponenter om olyckan är framme. Onean tillverkar en av marknadens absolut bästa och säkraste brädor. Electrosurf i Alvik sköter service i Sverige.

Prenumerera på våra nyhetsbrev.

Tack för din adress. Vi behandlar den med respekt

bottom of page