top of page
Image by YUCAR FotoGrafik

Det är viktigt för oss på Electrosurf AB att du känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Därför vill vi vara öppna och tydliga om hur vi använder oss av dem. Du kan när som helst höra av dig till oss för att se exakt vilka uppgifter vi har om just dig och du kan såklart också be oss att ta bort uppgifterna och bli "glömd". Kontakta oss per telefon eller e-post i så fall.

 

Varför?

Vi behandlar personuppgifterna då du ingår ett avtal med oss eller köper en produkt eller tjänst av oss med garantiåtaganden. Vi behandlar också dina personuppgifter för utförande av marknads- och kundanalyser samt som underlag för marknadsföring. Vi behandlar även dina personuppgifter för att uppfylla bokföringskrav och lagkrav.

 

Vad?

De personuppgifter som behandlas av oss är namn, personnummer, kontaktuppgifter (adress, e-post och telefonnummer) och köphistorik.

 

Hur länge?

Vi sparar inte dina personuppgifter längre än nödvändigt. Som engångskund max ett (1) år från köpedatum.

 

Vem?

Electrosurf AB delar ej med sig av dina personuppgifter till tredje part.

Klarna?

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Dataskyddspolicy/
GDPR

bottom of page