top of page

Denna sida handlar bara om

JETSURF - DE I SÄRKLASS BÄSTA MOTORBRÄDORNA

PRENUMERERA PÅ VÅRA SPÄNNANDE NYHETSBREV

Tack för din adress. Vi behandlar den med respekt

Jetsurf har mycket väl balanserade surfbrädor som ger perfekt prestanda i både acceleration som sväng. Maskinerna har utvecklats under många år och är i dag så nära perfektion man kan komma. Alla detaljer är väl avvägda för att klara av de tuffaste tagen ute på vattnet, i hög fart och av stora starka åkare men också för att hålla under lång tid av användning. Jetsurfbrädor kräver mer av åkaren i form av vikt, balans och koordination men ger mer tillbaka. De bensindrivna brädorna klarar EU´s normer för miljöklassning men om batteridrivet är ditt alternativ så passar Jetsurf Electric. 

Jetsurf DFI Race

Den mest sålda brädan

Med samma skrovform som tävlingsmaskinen Titanium är DFI Race mycket lekfull och inspirerar dig till massor av åkning och får dig att verkligen utvecklas. Den bensindrivna direktinsprutade motorn är miljöklassad enligt EU´s riktlinjer (ljud/utsläpp) och har både katalysator som ljuddämpare.

 

Race beställer du med foot straps placerade efter hur du själv åker, regular eller goofy. Brädan är 180 cm lång så den ryms enkelt i en bil eller takbox.

Komplett paket med bräda, handkontroll, laddare, fenor, foot straps, verktyg, boardbag och ställ.

 

Hastighet    Räckvidd    Max tid    Garanti    Vikt

55 km/h      55 km      60 min      2 år     23 kg

 

Pris: 149 900 kr

DFI Adventure+

Tar dig längst av alla brädor

Adventure+ är en bräda som passar alldeles perfekt för längre turer. Den är byggd för att ta dig från ö till ö, från äventyr till äventyr. Den bensindrivna direktinsprutade motorn är miljöklassad enligt EU´s riktlinjer (ljud/utsläpp) och har både katalysator som ljuddämpare. Den har även inbyggt generator så allt du behöver tänka på är att tanka. Adventure+ kan förses med en extra tank och då räcker bränslet att åka upp till 100 km. Adventure+ kommer med dubbla footstraps så både regular som goofy kan använda den. Brädan är 180 cm lång så den ryms enkelt i en bil eller takbox. Åkare upp till 120 kg kan få den i planande läge.

Komplett paket med bräda, handkontroll, laddare, fenor, footstraps, verktyg, boardbag och ställ.

 

Hastighet    Räckvidd    Max tid    Garanti    Vikt

55 km/h      100 km     100 min    2 år     23 kg

 

Pris: 149 900 kr

Jetsurf Electric

Absolut bäst i e-klassen!

Electric är marknadens bästa elektriska surfbräda. Den har grymma fartresurser samtidigt som den är svängig och lekfull i en fantastiskt balanserad förpackning. Du känner igen din Electric då den har samma surfkänsla som övriga Jetsurfbrädor. Brädan har samma skrovform som tävlingsmaskinen Titanium och kommer med dubbla footstraps, både för regular som goofy. Åkare upp till 100 kg kan få den i planande läge. Batteriet kyls med vatten enligt ett egenutvecklat patenterat system. Laddtiden för battreripacket är ca 2,5 timmar. Brädan är 180 cm lång så den ryms enkelt i en bil eller takbox. 

Komplett paket med bräda, handkontroll, laddare, fenor, footstraps, verktyg, boardbag och ställ.

 

Hastighet    Räckvidd    Max tid    Laddtid    Garanti    Vikt

50 km/h      30 km     >30 min   2,5 tim      2 år     33 kg

 

Pris: 164 900 kr

Jetsurf DFI Titanium

Marknadens snabbaste bräda

Detta är ikonen inom motordriven surf. Jetsurf DFI Titanium är världens snabbaste serieproducerade surfbräda. (Vi har ”tävlat” mot andra som säger sig ha den snabbaste brädan.) Titanium har med sin skrovform en mycket svängig och lekfull känsla samtidigt som dess acceleration är onödigt snabb. Med ett för säsongen nytt system kan åkaren justera vinklarna på brädans fenor för att optimera prestanda för att få olika egenskaper. Brädan är 180 cm lång så den ryms lätt i en bil eller takbox. Åkare upp till 130 kg kan få den i planande läge. Titanium är ett måste för den som vill vinna Motosurf WorldCup. Komplett paket med bräda, handkontroll, laddare, fenor, footstraps, verktyg, boardbag och ställ.

 

Hastighet    Räckvidd    Max tid    Garanti    Vikt

64 km/h      45 km      40 min      2 år     23 kg

 

Pris: 169 900 kr

Se filmen om grymma Jetsurf DFI Titanium

COMMUNITY

JETSURF-1.png

Följ våra svenska sidor på Facebook och Instagram. Där kan du se var och när vi åker och du kan hänga med och prova. Hojta till bara! Se även grymt coola filmer från Jetsurfs internationella sidor!

JETSURF-2.png
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Vimeo

Motosurf WorldCup

Sporten har sin egen tävlingsform. Snabbast runt en bojbana vinner. Tävlingen är fördelad på flera heat och olika tävlingsklasser. För att ha en chans att vinna behöver du en Jetsurf Titanium men du kommer även prestera bra på någon av de andra modellerna. Tävlingsformen är en etablerad sport och kräver licens från Svenska Idrottsförbundet.

 

Du som redan har gjort allt - ställ upp på en tävling! Även om du kommer sist så är upplevelsen och allt runt omkring oförglömlig! Läs mer på www.motosurfworldcup.com

Skärmavbild-2022-05-03-kl.-15.44.png

DELAR OCH SERVICE

TILLBEHÖR OCH BATTERIER

Vi har delar och tillbehör till alla Jetsurfs brädor,

bl a Jetsurf Tube om man vill lära barnen (eller svärmor) att åka och extrabatterier om du vill vara säker på att vara fulladdad innan åket. 

SERVICE

Jetsurf har en omfattande serviceorganisation med stora lager av komponenter om något behövs bytas. Jetsurf tillverkar marknadens absolut bästa brädor och Electrosurf i Alvik sköter servicen i Sverige.

Jetsurf Boards

Två mycket välbalanserade och inspirerande batteridrivna skateboard/longboard. De har allt du saknat från andra modeller; fart, batteritid, balans, kvalitet och design.
Ett mästerbygge som verkligen andas Jetsurf DNA.

Jetsurf e-skateboard Race

Pris: 21 495 kr  (Slutsåld 2021)

Jetsurf e-longboard Airy

Pris: 14 995 kr  (Slutsåld 2021)

Prenumerera på våra nyhetsbrev.

Tack för din adress. Vi behandlar den med respekt

bottom of page