top of page

Flite gör marknadens bästa foilbrädor.

Håll dig uppdaterad och ha riktigt kul!

Flite Series 2

Det ultimata åket

Flite är en foilande elektrisk surfbräda. Dvs den kan “flyga” över vattenytan med bara drivpaketet under vatten.

 

Det är en grym känsla att flyga fram ljudlöst över vattnet, känna farten och kraften när du pressar din Flite in i en sväng, genom vågor eller i hopp.

 

Hastighet    Räckvidd    Max tid    Garanti

55 km/h         40 km          2 tim         2 år

3-Fliteboard-series-2-2021-03-17-

Flite är världens bästa e-foil. Med nya och banbrytande uppdateringar säkrar de sin position. En nyhet för Series 2 är propellern med frihjul. Med den innovationen närmar sig Flite de traditionella vågsurfarna med skillnaden att du använder motorn på väg till vågen och därefter surfar vidare med vågens kraft.

Detta är mycket energieffektivt och ger fantastiska möjligheter till riktigt långa åkturer.

 

Flite har ett stort antal vingar att komplettera med så du kan skapa personliga konfigurationer med köregenskaper som passar just dig bäst i de vatten du åker.

 

Du köper din Flite genom att välja komponenter och kan givetvis

komplettera din äldre generations Flite med den här nya tekniken. 

Se hela filmen om Flite Series 2

5-olika-flite.jpg

Vilken Flite ska du välja?

Fliteboard

6-flite.jpg

Detta är den mest köpta och den bräda som passar de flesta. Både nybörjare och avancerade åkare.

 

Fliteboard har stor volym på 100 l vilket gör att den snabbt kommer upp i planande läge och levererar också riktigt bra sväng och fart. 

149 000 kr

Alla paket levereras kompletta med bräda, batteri, handkontroll, laddare, fenor, footstraps, verktyg och boardbag.

Flite PRO

7-flite.jpg

Det här är brädan för den lättare åkaren eller den som söker en mer responsiv bräda.

 

Brädans volym är 67 l. Du kan med medföljande verktyg montera av propellerns skyddsring och genom detta ökar prestandan än mer. 

149 000 kr

Uppgradera batteriet till din Flite. Det ger ca 30 minuter längre körtid. (totalt 90 min) 4 500 kr 

Flite Ultra

8-flite.jpg

Brädan för åkaren som vill pressa gränserna till det yttersta. Ultra är marknadens minsta e-foil och kan förses med footstraps för att sitta kvar när du gör de mest avancerade tricken.

 

Brädans volym är 54 l. Du kan med medföljande verktyg montera av propellerns skyddsring och genom detta ökar prestandan än mer. 

149 000 kr

Flite AIR

9-flite.jpg

Bästa alternativet för riktigt stora och tunga åkare. Flite AIR ger åkare på upp emot 140 kg en riktigt kul och adrenalinladdad upplevelse.

 

Denna uppblåsbara bräda passar i ett nedtrimmat läge även nybörjare och som skolbräda då dess flytkraft är närmare 150 liter.

149 000 kr

Community

Community-1.jpg

Joina våra svenska sidor på Facebook och Instagram. Där kan du se var och när vi åker och du kan hänga med och prova. Hojta till bara! Se även grymt coola filmer från Fliteboards internationella sidor!

Community-2.jpg
  • Vit Instagram Ikon
  • Vit Facebook Ikon
  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Vimeo Ikon

Delar & Service

VINGAR Välj vinge efter din åkstil och i vilka vatten du åker. Fliteboard har 10 framvingar samt 4 bakvingar (stabilisator) att välja på. Som standard sitter en crusingwing vilken ger god stabilitet. Vingarna är högkvalitativa precisionsarbeten som ger dig den karaktär på brädan som du önskar. Enkelt att montera på och av. Passar alla modeller.

Vingar.png
Batteri.png
Batteri.png

SERVICE Fliteboard har en omfattande serviceorganisation med stora lager av komponenter om olyckan är framme. En Fliteboard är en komplex farkost som ska tåla stora påfrestningar samtidigt som den ska vara säker. Batteri och vatten är ingen bra kombination om man inte bygger ordentligt. Fliteboard är en av marknadens absolut bästa och säkraste byggen. Electrosurf i Alvik sköter service i Sverige.

bottom of page