logo

Uthyrning

Surfa eldrivet med oss:
Vi har våra surfbrädor tillgängliga för uthyrning från maj-september.
Den snabba surfbrädan Carver kan man hyra i 30 eller 50 minuter för 500 kr respektive 745 kr från våra Surfspots.
Den snällare varianten Manta kostar 745 kr för 90 minuter.
Vid hyra ingår våtdräkt, flytväst och hjälm och instruktioner.

Hyr Electrosurf på egen hand:
Att hyra en surfbräda en heldag är också möjligt; 6 h för 2000 kr och 24 h för 3500 kr.
I hyran ingår 1 Carver/Manta, 2 batterier, 1 handkontroll, batteriladdare, våtdräkt, flytväst och hjälm. Vid upphämtning av utrustningen får ni en grundlig genomgång samt lite tips och trix. Bokningsförfrågan sker via e-post och upphämtning i vår butik i Bromma.

Hyr en eldriven sparkcykel:
Electroscooter är en nyhet för oss 2018. Dessa kan ni hyra i allt från 1 timme till en helg. De är roligast om man har någon att åka med.
1h: 250 kr
2h: 350 kr
3h: 450 kr
8h: 595 kr (inkl. laddare)
48h: 1095 kr (inkl. laddare)

Var kan jag hyra?
STOCKHOLM
Södra Stockholm, Lida Friluftsgård - I Tullinge ligger sjön Getaren, en grund och varm sjö. Intill sjön ligger vackra Lida Friluftsgård. Här kan du boka vår snabba Carver och snart även den än snabbare CarverX. Missa inte att det går att kombinera din surfing med höghöjdsbana, minigolf, parkour eller en härlig lunch i värdshuset.

Alvik/Bromma
Från vår butik vid Alvik Strand (Bromma) hyr vi ut: 

  •  Electrosurf - Här kan du hyra både de snabba (Carver) och de långsamma (Manta) surfbrädorna för att ta dig runt i Stockholms vatten. 
  • Electroscooter - Med dessa tar ni er enkelt runt hela eller delar av Stockholm. Ni kan hyra de enstaka timmar, heldagar eller helger. Det bäddar för en fantastiskt mysig och fartfylld upplevelse.

Hur bokar jag?

Det gör du via knapparna till höger.

Om du har några funderingar eller vill boka för ett större sällskap kan du skicka e-post till oss på micke@electrosurf.se


Vad gäller vid en bokning av Electrosurf eller Electroscooter?
All åkning sker på egen risk och hyrtagaren är ersättningsskydlig för eventuella skador som åsamkats. Som hyrtagare åtar du dig att följa de instruktioner som ges av vår personal. Det åligger även hyrtagaren att följa gällande sjöfartsregler och trafikregler samt att använda den säkerhetsutrustning som tilldelas.

Electroscooter,
Stockholm

Stängt för säsongen

Electrosurf, södra Stockholm
Stängt för säsongen

Electrosurf, Bromma
Stängt för säsongen

Längre hyra
Om du är intresserad av att hyra en surfbräda över en hel dag eller en helg, skicka ett mail till oss på: micke@electrosurf.se