logo

Wakeboard Ronix m boot

Pris:
4 895 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
324500-351505
Antal:
Kommentar till butiken:
Grymt bra paket! Superwakeboard och tighta skor - ger rätt känsla och perfekt kraftöverföring för att ta wakeboard till nya höjder. Brett register, från nybörjare till riktigt dugliga åkare.

WAKEBOARD 139cm

Asymmetriskbräda med egenskaper plockade från alla Ronix brädor. Supergrepp på tå sidan så du inte behöver attackera så hårt (max). Mer fart och mindre grepp på hälsidan. Allroundbräda för nybörjare upp till avancerad. Den hjälper
dig att förbättra din åkposition och åkstil (eller skapa en). Designad för att fungera i alla väder och på en mindre våg
Asymmetrisk form med varierad kant (tå och häl sidorna skiljer sig) 
Mjuk 3 stegs Rocker (8/tidig/ca:2,6In)
4 kraftiga ingjutna fenor och kanaler som är olika på tå och hälsida
2 skruvade 1,7”  fenor
Design av Mike Ferraros och Teamet
M6, Krypto Cable, Mod Pour, Monocoque

BOOTS 39-45
Stabil allround boot med superkomfort och underbar passform. Hållbar och tuff boot som även klarar av kabelåkning. Passar från nybörjare till proffs. Dubbel snörning för bra och tajt passform.
Dubbel snörning 
Stötdämpande fotbädd
6” hålmönster
M6 (mm) skruv (ingår)
Stabil
 
-Information-
Base Wakeboards Lättåkta och roliga brädor som passar dom flesta även för den som redan kan åka. Base gör produkter som har god funktion och är av hög kvalitet. Prisvärda produkter för den vanliga/ normala åkaren och hela familjen.
Hålmönster Hur långt det är mellan dom ingjutna skruvhåls paren. Både 8” och 6” mönster används. Det går att använda en bindning med 6” mönster på ett 8” hålmönster och tvärtom men då kan inte alla hålen användas. 
 
M6 Är mm skruv, dvs. skruv med mm gänga och är 6 mm i diameter.