logo

VI åkte och besökte Grannen i Lärbro och passade samtidigt på att göra säsongspremiär på vattnet. 2 grader i vattnet, 8 i luften och 12 Mps i vind.
Vi säger så här: Jetsurf brädor går så in i....bra! Vi hade sjukt skoj och ville inte sluta. 
Så om du funderar på att köpa en Jetsurf; Ja, köp en!

Passa även på att boka in ditt boende i Lärbro hos Grannen. De dagar du inte surfar eller leker med något annat i deras erbjudande så kan du ta en sväng på Gotland Ring.

Från nu arbetar Electrourf även med Jetsurf som förvisso komemr med en eldriven surfbärda 2019 men som är mest kända för bensindrivna surfbrädor. Nytt för i år är bland annat miljöklassade motorer och en mycket effektiv ljuddämpning.
Vi säljer och servar Jetsurf och kommer även börja tävla på det som kallas MotoSurf WorlCup, världstouren inom motordrivna surfbrädor (alla kör Jetsurf).

Electrurf tar som enda bolag i Scandinaien in Australiensiska Fliteboard. Det är foil-bräda som drivs med batteri. Du "flyger" helt enkelt fram på vattnet. Grymt fina brädor, välbyggt. 

Vi har länge letat och nu har vi äntligen hittat ASG MOVE. Det är e-kickbikes som dels är trevliga att köra men också håller bra kvalitet. Vi har tre modeller med prestanda från 27 - 55 km/h, (ja, riktigt snabb) och priserna går från 5495 till 11995 kr.

För några veckor sedan drog vi med redaktionen på freeride.se ut för att testa på våra eldrivna surfbrädor från Onean.

Här ser du resultatet