logo

Vi har tyvärr behövt stänga vår fysiska butik ett tag framöver pga en eldsvåda och stora delar av butiken och utrustningen har blivit rökskadad. Våra lager har dock klarat sig och webhandeln fortsätter som vanligt.

Vi söker just nu efter en ny, tillfällig lokal och uppdaterar så snart vi vet mer.

För några veckor sedan drog vi med redaktionen på freeride.se ut för att testa på våra eldrivna surfbrädor från Onean.

Här ser du resultatet

Nu är det möjligt att hyra en Electrosurf Carver/Manta på egen hand som du kan ta med till sommarstugan eller bara leka på där hemma.
I hyran ingår en surfbräda (Carver/Manta) med tillbehör, två batterier, batteriladdare, våtdräkt, flytväst och hjälm.
6 timmar: 2000 kr
24 timmar: 3500 kr
Bokning sker via e-post och upphämtning i vår butik i Bromma.

Varje surfvänlig lördag mellan 11-15 kör vi drop-in på vår surfspot Lida. Där kan du svänga förbi för att prova på och se om Electrosurf verkligen är så skoj som alla menar... För 395 kr får du 20 minuter med oss!

Du kan såklart förboka din surf om du vill surfa ett helt batteri själv eller om du vill köra en viss tid. Förbokningarna prioriteras alltid!

Vi ses!

Jo, vi har visst upptäckt lite nya roliga leksaker - eldrivna sparkcyklar!

De var lite för roliga för att vi skulle kunna låta bli, så vi har införskaffat oss ett gäng för att hyra ut och sälja under sommaren 2018.

Det vi har sprungit på är alltå Ninebot by Segway Kickscooter ES4. Det är en sparkcykel med dubbla batterier som gör hastigheter runt 30 km/h. Ett perfekt sätt att se Stockholm på tycker vi!

Kom förbi butiken och kolla in de!