logo

Tack för besöket!

Vi på Electrosurf önskar tacka samtliga besökare som kom förbi och tjötade med oss på Allt för sjön 2017! Det var otroligt viktigt och spännande att höra alla åsikter och förväntningar! Likaså var det kul att se att så många ville provåka vår Manta i poolen trots avsaknad av ombyten - den är ju i och för sig hur stabil som helst, så ombyten hade bara varit ett onödigt bagage...

För er som nu suktat klart och vill lägga vantarna på en surfbräda lagom till sommaren så börjar det bli dags nu. Vi blir ju endast tilldelade en liten andel av världsmarknaden och för tillfället har vi ca två månaders leveranstid direkt från fabrik...
Så fort isen släpper här nere i Alvik kan man komma förbi och provåka våra brädor så att man vet vad som väntar när sommaren är här!

Etiketter: allt för sjön